לןגן

סלסלות קדאיף

מאת: דורית אלישע, פורסם: 20/08/2018 | 21:28
סלסלות קדאיף

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר במקרר את האטריות

  2. על תבנית תנור להניח נייר אפייה

  3. לשחרר את האטריות עם היד ולפזר בתבנית

  4. להמיס חמאה לצקת על האטריות ולערבב

  5. להוסיף 2 כפות סוכר

  6. למלא תבניות סיליקון

  7. ליצור עם היד שקע ולאפות חום 170 מעלות לצבע זהוב

  8. לערבב מידי פעם

  9. לשחרר את האטריות מהתבניות ולצנן

  10. להקציף 2 שמנת מתוקה עם 3 כפות אבקת סוכר

  11. כף אינסטנט וניל

  12. לזלף ולקשט עם דובדבנים