אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

4,792
צפיות

עוגת קרמבו

המתכון של
עוגת קרמבו

עוגת יום ההולדת האהובה על בתי ועל נכדיי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • עוגה : (תבנית בקוטר 26)
  • 4 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 3 כפות קקאו
  • 2 כפות שטוחות קמח אסם (במקום הקקאו וקמח אסם אפשר להשתמש בקופסה אינסטנט שוקולד )
  • קרם גאנש
  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • 1 קופ' שמנת להקצפה 38%
  • שכבת קרם וניל
  • 1 קופ' אינסטנט וניל בטעם וניל צרפתי
  • 1 כוס חלב
  • 2 קופ' שמנת להקצפה 38%
אופן ההכנה
  • 1

    עוגה : להקציף את החלבונים ותוך כדי הקצפה להוסיף את הסוכר, להמשיך ולהקציף עד שנוצר קצף קשה ויציב. להוסיף תוך כדי קיפול עם לקקן את החלמונים, הקמח והקקאו. .


  • 2

    לאפות בטורבו כ-20 דקות. להשאיר את העוגה בתבנית ולשפוך עליה את קרם הוניל ומעל את קרם הגאנש..


  • 3

    קרם הוניל : להקציף ביחד את 3 מרכיבי הקרם ולשפוך על העוגה..


  • 4

    קרם הגאנש : להמיס בסיר את 2 מרכיבי הקרם ולשפוך על קרם הוניל..


  • 5

    להכניס את התבנית למקרר ועדיף להגיש את העוגה יום אחרי הכנתה. אני מוציאה את העוגה מהתבנית לפני ההגשה..


1

עוגה : להקציף את החלבונים ותוך כדי הקצפה להוסיף את הסוכר, להמשיך ולהקציף עד שנוצר קצף קשה ויציב. להוסיף תוך כדי קיפול עם לקקן את החלמונים, הקמח והקקאו. .


2

לאפות בטורבו כ-20 דקות. להשאיר את העוגה בתבנית ולשפוך עליה את קרם הוניל ומעל את קרם הגאנש..


3

קרם הוניל : להקציף ביחד את 3 מרכיבי הקרם ולשפוך על העוגה..


4

קרם הגאנש : להמיס בסיר את 2 מרכיבי הקרם ולשפוך על קרם הוניל..


5

להכניס את התבנית למקרר ועדיף להגיש את העוגה יום אחרי הכנתה. אני מוציאה את העוגה מהתבנית לפני ההגשה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים