הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהכניס הכל לקערה גדולה ולערבב היטב .
לשמן תבנית ולאפות ב- 180 מעלות כ- 45 דקות עוגה גדולה או כ-35 דקות לקטנה יותר עד מבחן הקיסם היבש.
אני הכנתי כמות כפולה וחילקתי ל-2 תבניות שונות.
לציפוי גנאש מריר :.
2 שוקולד מריר.
1 שמנת מתוקה להמיס יחד ולבחוש.
להוסיף 1 כף נס קפה .
ו-1 כף גדושה ממרח שוקולד.
מעל לפזר קוקוס קלוי 😀 .
בהצלחה ❤.
.