לןגן

מושחתת פרג בחושה

מאת: תילי טובה, פורסם: 03/11/2017 | 04:50
מושחתת פרג בחושה

תקציר המתכון: קלה להכנה טעימה ומרשימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

דרושים

החמרים

לציפוי

אופן הכנה

  1. להכניס הכל לקערה גדולה ולערבב היטב

  2. לשמן תבנית ולאפות ב- 180 מעלות כ- 45 דקות עוגה גדולה או כ-35 דקות לקטנה יותר עד מבחן הקיסם היבש

  3. אני הכנתי כמות כפולה וחילקתי ל-2 תבניות שונות

  4. לציפוי גנאש מריר :

  5. 2 שוקולד מריר

  6. 1 שמנת מתוקה להמיס יחד ולבחוש

  7. להוסיף 1 כף נס קפה

  8. ו-1 כף גדושה ממרח שוקולד

  9. מעל לפזר קוקוס קלוי 😀 

  10. בהצלחה ❤