אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

2,227
צפיות

עוגת יום הולדת ביסקוויטים מעוצבת עם גבינת מסקרפונה

המתכון של
עוגת יום הולדת  ביסקוויטים מעוצבת עם גבינת מסקרפונה

מהירה להכנה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
  • עוגת ביסקוויטים עם גבינת מסקרפונה וגבינת נפוליון
  • מצרכים הדרושים
  • 2 שרוולים וחצי של פטי בר בטעם שוקו
  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 גבינה מסקרפונה
  • 1 גבינה נפוליון
  • 1 שמנת חמוצה 27%
  • 4 כפות סוכר
  • לגנאש
  • חצי שמנת מתוקה
  • 150 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    1)מניחים רינג מרובע על מגש כלשהו ושמים שקף סביב.


  • 2

    1) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות ומורידים את המהירות של המיקסר למהירות נמוכה ומכניסים ואת כל השאר הדברים ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד.


  • 3

    .


  • 4

    2)מתחילים לסדר את הפטי בר טבולים בנס קפה פושר ושמים 2 או 3 כפות של התערובת ושוב מכסים בפטי בר ושוב תערובת וחוזרים על הפעולה עד שהתערובת נגמרת ומסיימים עם קרם.


  • 5

    3) מכניסים את העוגה למקפיא לשעתיים או שלוש .


  • 6

    4) שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק מערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ושופכים על העוגה .


  • 7

    וכל קישוט רעיון שלכם .


  • 8

    השמיים הם הגבול .


  • 9

    בהצלחה.


1

1)מניחים רינג מרובע על מגש כלשהו ושמים שקף סביב.


2

1) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות ומורידים את המהירות של המיקסר למהירות נמוכה ומכניסים ואת כל השאר הדברים ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד.


3

.


4

2)מתחילים לסדר את הפטי בר טבולים בנס קפה פושר ושמים 2 או 3 כפות של התערובת ושוב מכסים בפטי בר ושוב תערובת וחוזרים על הפעולה עד שהתערובת נגמרת ומסיימים עם קרם.


5

3) מכניסים את העוגה למקפיא לשעתיים או שלוש .


6

4) שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק מערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ושופכים על העוגה .


7

וכל קישוט רעיון שלכם .


8

השמיים הם הגבול .


9

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים