לןגן

עוגת יום הולדת ביסקוויטים מעוצבת עם גבינת מסקרפונה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 16/07/2017 | 08:43
עוגת יום הולדת  ביסקוויטים מעוצבת עם גבינת מסקרפונה

תקציר המתכון: מהירה להכנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מניחים רינג מרובע על מגש כלשהו ושמים שקף סביב

  2. 1) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות ומורידים את המהירות של המיקסר למהירות נמוכה ומכניסים ואת כל השאר הדברים ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד

  3. 2)מתחילים לסדר את הפטי בר טבולים בנס קפה פושר ושמים 2 או 3 כפות של התערובת ושוב מכסים בפטי בר ושוב תערובת וחוזרים על הפעולה עד שהתערובת נגמרת ומסיימים עם קרם

  4. 3) מכניסים את העוגה למקפיא לשעתיים או שלוש

  5. 4) שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק מערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ושופכים על העוגה

  6. וכל קישוט רעיון שלכם

  7. השמיים הם הגבול

  8. בהצלחה