אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

2,243
צפיות

גבינה קרה עם זילוף קצפת ריבת חלב

המתכון של
גבינה קרה עם זילוף קצפת ריבת חלב

מהירה להכנה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
  • מצרכים הדרושים לתחתית
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 2 חלמונים
  • 1 אבקת אפייה
  • 1/4 כוס אבקת סוכר
  • 1 וחצי כוס קמח
  • למלית
  • 3 גבינה 9%
  • 1 גבינת נפוליון
  • 1 פודינג וניל
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 שמנת מתוקה 38%
  • 1 שקית ג'לטין
  • 1/2 כוס חלב
  • לזילוף
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 פודינג וניל
  • 1/4 כוס חלב
  • 4 כפות ריבת חלב
אופן ההכנה
  • 1

    1) מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים הרטובים לאחר מכן את את הסוכר, אבקת אפייה וקמח בהדרגה ומערבלים עד לקבלת בצק רך וחלק .


  • 2

    2) מרדדים לעיגול בעובי של 2ס"מ לתבנית יורדת בקוטר 26 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש .


  • 3

    ל 180 מעלות כ13 דק⏱.


  • 4

    3) מערבבים את ה ג'לטין עם 1/2 כוס חלב וממתינים כרבע שעה לאחר מכן שמים על הגז עד שזה מגיע לחום של 60 מעלות ,.


  • 5

    4)מערבבים את הגבינות עם הסוכר ומוסיפים את הז"לטין .


  • 6

    5) מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג וניל עד ליציבות ומקפלים לתוך הגבינות תמיד בעדינות .


  • 7

    6) שמים שקף סביב התבנית ויוצקים את התערובת על התחתית ומכניסים לקירור לשעתיים לפחות להתייצבות .


  • 8

    7) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד לקבלת קצפת יציבה וללא מיקסר מכניסים את הריבת חלב, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .


  • 9

    בהצלחה לכולם .


  • 10

    וחג שבועות שמח .


1

1) מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים הרטובים לאחר מכן את את הסוכר, אבקת אפייה וקמח בהדרגה ומערבלים עד לקבלת בצק רך וחלק .


2

2) מרדדים לעיגול בעובי של 2ס"מ לתבנית יורדת בקוטר 26 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש .


3

ל 180 מעלות כ13 דק⏱.


4

3) מערבבים את ה ג'לטין עם 1/2 כוס חלב וממתינים כרבע שעה לאחר מכן שמים על הגז עד שזה מגיע לחום של 60 מעלות ,.


5

4)מערבבים את הגבינות עם הסוכר ומוסיפים את הז"לטין .


6

5) מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג וניל עד ליציבות ומקפלים לתוך הגבינות תמיד בעדינות .


7

6) שמים שקף סביב התבנית ויוצקים את התערובת על התחתית ומכניסים לקירור לשעתיים לפחות להתייצבות .


8

7) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד לקבלת קצפת יציבה וללא מיקסר מכניסים את הריבת חלב, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .


9

בהצלחה לכולם .


10

וחג שבועות שמח .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים