אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

2,480
צפיות

עוגת קרמבו וניל

המתכון של
עוגת קרמבו וניל

תחתית שוקולד קרם וניל גנאש מוזהב זילוף קרם וניל

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לשכבת הגנאש
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 1 שמנת מתוקה
  • צבע מאכל מוזהב
  • לשכבת הקרם
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1 פודינג וניל
  • לתחתית
  • 4 ביצים
  • 1/3 כוס סוכר
  • תמצית וניל
  • 4 כפות חלב
  • 4 כפות שמן
  • 1/2 פודינג וניל
  • 1/2 פודינג שוקולד
אופן ההכנה
  • 1

    להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר ותמצית וניל לקצף חזק.


  • 2

    לערבב בקערה חלמונים עם חלב, שמן ופודינג.


  • 3

    להעביר לקערת המיקסר ולאחד בזהירות בתנועות עטיפה לא לשבור את הקצף.


  • 4

    להעביר לתבנית 26 ולאפות בתנור שחומם *180 עד נאפה ולצנן.


  • 5

    להקציף את מרכיבי הקרם, לשים בשקית זילוף שתי כפות קרם לקישוט ולמרוח את הקרם מעל התחתית, להכניס למקפיא להתייצבות.


  • 6

    להמיס את מרכיבי הגנאש יחד לערב לשוקולד חלק ולכסות את שכבת הקרם, להחזיר למקפיא להתייצבות.


  • 7

    לקשט בשקית זילוף.


  • 8

    לקרר לילה במקרר.


1

להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר ותמצית וניל לקצף חזק.


2

לערבב בקערה חלמונים עם חלב, שמן ופודינג.


3

להעביר לקערת המיקסר ולאחד בזהירות בתנועות עטיפה לא לשבור את הקצף.


4

להעביר לתבנית 26 ולאפות בתנור שחומם *180 עד נאפה ולצנן.


5

להקציף את מרכיבי הקרם, לשים בשקית זילוף שתי כפות קרם לקישוט ולמרוח את הקרם מעל התחתית, להכניס למקפיא להתייצבות.


6

להמיס את מרכיבי הגנאש יחד לערב לשוקולד חלק ולכסות את שכבת הקרם, להחזיר למקפיא להתייצבות.


7

לקשט בשקית זילוף.


8

לקרר לילה במקרר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים