אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

3,464
צפיות

פאי גבינה שוקולד לבן וריבת חלב

המתכון של
פאי גבינה שוקולד לבן וריבת חלב

עוגת פאי מעלפת! והטעם גן עדן!!

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לפאי
  • 2 כוסות קמח
  • 100 גרם חמאה
  • ביצה
  • שקית סוכר וניל
  • קמצוץ מלח
  • 4 כפות מים קרים
  • למלית הגבינה
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה (60 מ"ל)
  • 1/3 כוס סוכר
  • ביצה
  • 75 גרם שוקולד לבן מומס
  • 2 כפות קורנפלור
  • לציפוי
  • 5 כפות שמנת מתוקה
  • 150 גרם שוקולד לבן
  • כף גדושה ריבת חלב
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת בצק הפאי: מערבבים בקערת מיקסר או מעבד מזון את הקמח והחמאה לקבלת פירורים אחידים. מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים עד לקבלת כדור בצק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה..


  • 2

    מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ ומשטיחים אותו על תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ. מחוררים עם מזלג את כל הפאי ומעבירים למקפיא לעשר דקות..


  • 3

    בינתיים מחממים תנור ל180 מעלות וכעבור 10 דקות מוציאים את הפאי מהמקפיא, מכניסים לתנור ואופים במשך כעשרים דקות או עד שהבצק מזהיב קלות..


  • 4

    הכנת המלית גבינה: מערבבים במיקסר את כל מרכיבי המלית עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים על הפאי וממשיכים לאפות עד שהמלית מתייצבת, כ-30-40 דקות. מצננים..


  • 5

    הכנת הציפוי: מחממים את השמנת עד לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס. יוצקים על העוגה ומחליקים בצורה נאה ואחידה. מקררים. .


  • 6

    ולעיטור: מכניסים את ריבת החלב לשקית ניילון עושים חור קטנטן בקצה "ומקשקשים" על העוגה. מעבירים למקרר..


  • 7

    בהצלחה ותהנו מכל ביס, שלכם תמיד לילך:).


1

הכנת בצק הפאי: מערבבים בקערת מיקסר או מעבד מזון את הקמח והחמאה לקבלת פירורים אחידים. מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים עד לקבלת כדור בצק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה..


2

מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ ומשטיחים אותו על תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ. מחוררים עם מזלג את כל הפאי ומעבירים למקפיא לעשר דקות..


3

בינתיים מחממים תנור ל180 מעלות וכעבור 10 דקות מוציאים את הפאי מהמקפיא, מכניסים לתנור ואופים במשך כעשרים דקות או עד שהבצק מזהיב קלות..


4

הכנת המלית גבינה: מערבבים במיקסר את כל מרכיבי המלית עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים על הפאי וממשיכים לאפות עד שהמלית מתייצבת, כ-30-40 דקות. מצננים..


5

הכנת הציפוי: מחממים את השמנת עד לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס. יוצקים על העוגה ומחליקים בצורה נאה ואחידה. מקררים. .


6

ולעיטור: מכניסים את ריבת החלב לשקית ניילון עושים חור קטנטן בקצה "ומקשקשים" על העוגה. מעבירים למקרר..


7

בהצלחה ותהנו מכל ביס, שלכם תמיד לילך:).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים