אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

3,429
צפיות

פאי גבינה ושוקולד לבן

המתכון של
פאי גבינה ושוקולד לבן

פאי בטעם מושלם!

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 200 גרם פתי בר וניל
  • 100 גרם חמאה
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • רבע כוס שמנת מתוקה
  • 1 גבינת שמנת
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • 1 שמנת חמוצה
  • 50 גרם פקאן מסוכרים
אופן ההכנה
  • 1

    טוחנים דק פתי בר, ממסים חמאה ומערבבים, מהדקים בתבנית פאי כולל דפנות מקפיאים רבע שעה..


  • 2

    ממסים 100 גרם שוקולד לבן, מוסיפים גבינת שמנת, ביצים, שמנת חמוצה, תמצית וניל, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים בתבנית, אופים 150 מעלות כשעה, .


  • 3

    ממסים 100 גרם שוקולד לבן, שמנת מתוקה, יוצקים על העוגה, מכניסים למקרר לשעתיים, מקשטים עם פקאן מסוכרים..


1

טוחנים דק פתי בר, ממסים חמאה ומערבבים, מהדקים בתבנית פאי כולל דפנות מקפיאים רבע שעה..


2

ממסים 100 גרם שוקולד לבן, מוסיפים גבינת שמנת, ביצים, שמנת חמוצה, תמצית וניל, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים בתבנית, אופים 150 מעלות כשעה, .


3

ממסים 100 גרם שוקולד לבן, שמנת מתוקה, יוצקים על העוגה, מכניסים למקרר לשעתיים, מקשטים עם פקאן מסוכרים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים