לןגן

פאי גבינה ושוקולד לבן

מאת: אתי ממן, פורסם: 28/10/2016 | 18:42
פאי גבינה ושוקולד לבן

תקציר המתכון: פאי בטעם מושלם!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים דק פתי בר, ממסים חמאה ומערבבים, מהדקים בתבנית פאי כולל דפנות מקפיאים רבע שעה.

  2. ממסים 100 גרם שוקולד לבן, מוסיפים גבינת שמנת, ביצים, שמנת חמוצה, תמצית וניל, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים בתבנית, אופים 150 מעלות כשעה,

  3. ממסים 100 גרם שוקולד לבן, שמנת מתוקה, יוצקים על העוגה, מכניסים למקרר לשעתיים, מקשטים עם פקאן מסוכרים.