אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,872
צפיות

שושנים מתפוחי אדמה

המתכון של
שושנים מתפוחי אדמה

עשויות ממחית תפוחי אדמה ומעשירות ביופיין את הארוחה. נאה ויפה להגיש כתוספת לבשר. מנה חגיגית!!

  • קטגוריהפסח
  • מספר מנות10 מנות
  • זמן הכנה20 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: פסח
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 10 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 יחידות תפוחי אדמה גדולים מבושלים
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 3 יחידות ביצים
אופן ההכנה
  • 1

    מועכים את תפוחי האדמה למחית חלקה. מוסיפים את התבלינים והביצים ומערבבים הכל יחד. טועמים ומשפרים תיבול..


  • 2

    מרפדים תבנית של תנור בנייר אפייה. מעבירים את מחית תפוחי האדמה לשקית זילוף עם צנתר בעל פיה גדולה בצורת כוכב, ומזליפים שושנים יפות ומעוטרות..


  • 3

    אופים בחום בינוני-גבוהה, 200 מעלות, כ-25 דקות, עד להשחמה נאה. מגישים חם..


1

מועכים את תפוחי האדמה למחית חלקה. מוסיפים את התבלינים והביצים ומערבבים הכל יחד. טועמים ומשפרים תיבול..


2

מרפדים תבנית של תנור בנייר אפייה. מעבירים את מחית תפוחי האדמה לשקית זילוף עם צנתר בעל פיה גדולה בצורת כוכב, ומזליפים שושנים יפות ומעוטרות..


3

אופים בחום בינוני-גבוהה, 200 מעלות, כ-25 דקות, עד להשחמה נאה. מגישים חם..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים