לןגן

שושנים מתפוחי אדמה

מאת: לילך טייב, פורסם: 26/04/2016 | 00:34
שושנים מתפוחי אדמה

תקציר המתכון: עשויות ממחית תפוחי אדמה ומעשירות ביופיין את הארוחה. נאה ויפה להגיש כתוספת לבשר. מנה חגיגית!!

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מועכים את תפוחי האדמה למחית חלקה. מוסיפים את התבלינים והביצים ומערבבים הכל יחד. טועמים ומשפרים תיבול.

  2. מרפדים תבנית של תנור בנייר אפייה. מעבירים את מחית תפוחי האדמה לשקית זילוף עם צנתר בעל פיה גדולה בצורת כוכב, ומזליפים שושנים יפות ומעוטרות.

  3. אופים בחום בינוני-גבוהה, 200 מעלות, כ-25 דקות, עד להשחמה נאה. מגישים חם.