אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,986
צפיות

רולדת אומלט וירקות

המתכון של
רולדת אומלט וירקות

ארוחת בוקר לבעלולי ולי.... קליל ובריא רולדת אומלט וירקות מנה אלגנטית ומעלפפתתתתתת עם רק 3 ביצים בלבד

  • קטגוריהפסח
  • מספר מנות2 מנות
  • זמן הכנה15 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: פסח
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 2 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 יחידות ביצים
  • 1 כף חלב או מים
  • 1 כף גזר חתוך קוביות קטנות
  • 1 כף בצל קצוץ
  • 1 כף בצל ירוק פרוס דק דק
  • 1 כף אספרגוס דק פרוס דק דק
  • 1/3 כפית מלח גס
  • 1/3 כפית פלפל שחור
  • 1 מעט קנולה ספריי
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה בינונית להוסיף את הביצים להוסיף את הכף מים או חלב.....ובעזרת מטרף לטרוף הכל ביחד לבלילה אחידה לסנן את הבלילה שתהיה נקיה מקרום.


  • 2

    להוסיף מלח ואת הירקות ולערבב היטב להוסיף פלפל שחור.


  • 3

    לקחת מחבת טפלון גודל קטן 22 ס"מ קוטר לרסס קלות את המחבת ועל להבה נמוכה לחמם ולשפוך חצי מהכמות.


  • 4

    כשהאומלט התבשל חצי בישול בעזרת טרבד להתחיל לגלגל לרולדה עד לכמעט הסוף ושהרולדה תשב באמצע המחבת...


  • 5

    לשפוך חצי מהכמות הנותרת בצד אחד של הרולדה... לבשל חצי בישול ולהמשיך לגלגל עד הסוף...


  • 6

    לסיים באותו אופן עם הבלילה הנותרת לתת לרולדה עוד כחצי דקה ולהוציא להניח על צלחת ולפרוס.


  • 7

    בתיאבון.


1

בקערה בינונית להוסיף את הביצים להוסיף את הכף מים או חלב.....ובעזרת מטרף לטרוף הכל ביחד לבלילה אחידה לסנן את הבלילה שתהיה נקיה מקרום.


2

להוסיף מלח ואת הירקות ולערבב היטב להוסיף פלפל שחור.


3

לקחת מחבת טפלון גודל קטן 22 ס"מ קוטר לרסס קלות את המחבת ועל להבה נמוכה לחמם ולשפוך חצי מהכמות.


4

כשהאומלט התבשל חצי בישול בעזרת טרבד להתחיל לגלגל לרולדה עד לכמעט הסוף ושהרולדה תשב באמצע המחבת...


5

לשפוך חצי מהכמות הנותרת בצד אחד של הרולדה... לבשל חצי בישול ולהמשיך לגלגל עד הסוף...


6

לסיים באותו אופן עם הבלילה הנותרת לתת לרולדה עוד כחצי דקה ולהוציא להניח על צלחת ולפרוס.


7

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים