לןגן

רולדת אומלט וירקות

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 09/04/2016 | 01:34
רולדת אומלט וירקות

תקציר המתכון: ארוחת בוקר לבעלולי ולי.... קליל ובריא רולדת אומלט וירקות מנה אלגנטית ומעלפפתתתתתת עם רק 3 ביצים בלבד

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה בינונית להוסיף את הביצים להוסיף את הכף מים או חלב.....ובעזרת מטרף לטרוף הכל ביחד לבלילה אחידה לסנן את הבלילה שתהיה נקיה מקרום

  2. להוסיף מלח ואת הירקות ולערבב היטב להוסיף פלפל שחור

  3. לקחת מחבת טפלון גודל קטן 22 ס"מ קוטר לרסס קלות את המחבת ועל להבה נמוכה לחמם ולשפוך חצי מהכמות

  4. כשהאומלט התבשל חצי בישול בעזרת טרבד להתחיל לגלגל לרולדה עד לכמעט הסוף ושהרולדה תשב באמצע המחבת..

  5. לשפוך חצי מהכמות הנותרת בצד אחד של הרולדה... לבשל חצי בישול ולהמשיך לגלגל עד הסוף..

  6. לסיים באותו אופן עם הבלילה הנותרת לתת לרולדה עוד כחצי דקה ולהוציא להניח על צלחת ולפרוס

  7. בתיאבון