אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,843
צפיות

דג סלמון אפוי בתנור

המתכון של
דג סלמון אפוי בתנור

מנה ראשונה מרשימה לחג וטעימה גם כעיקרית קלילה ..טעים מאוד

  • קטגוריהפסח
  • מספר מנות6 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: פסח
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 6 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 שקית פילה סלמון
  • 4 יחידות שום כתוש
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 קורט טימין
  • 1 יחידה לימון פרוס
אופן ההכנה
  • 1

    מפשירים את הדג כארבע-חמש שעות לפני על השיש .


  • 2

    מתבלים בתערובת שמן זית שום כתוש וטימין.


  • 3

    מעטרים בלימון ומכניסים לתנור בחום גבוה (200-220 מעלות) ל12 דקות או עד שהדג רך אך לא יבש . בתאבון! .


1

מפשירים את הדג כארבע-חמש שעות לפני על השיש .


2

מתבלים בתערובת שמן זית שום כתוש וטימין.


3

מעטרים בלימון ומכניסים לתנור בחום גבוה (200-220 מעלות) ל12 דקות או עד שהדג רך אך לא יבש . בתאבון! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים