לןגן

דג סלמון אפוי בתנור

מאת: סופיה , פורסם: 28/03/2015 | 19:57
דג סלמון אפוי בתנור

תקציר המתכון: מנה ראשונה מרשימה לחג וטעימה גם כעיקרית קלילה ..טעים מאוד

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הדג כארבע-חמש שעות לפני על השיש

  2. מתבלים בתערובת שמן זית שום כתוש וטימין

  3. מעטרים בלימון ומכניסים לתנור בחום גבוה (200-220 מעלות) ל12 דקות או עד שהדג רך אך לא יבש . בתאבון!