אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

11,212
צפיות

תבשיל בשר עם פטריית כמהין (תרפס)

המתכון של
תבשיל בשר עם פטריית כמהין (תרפס)

תבשיל עשיר ומיוחד לראש השנה

  • קטגוריהפסח
  • מספר מנות10 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: פסח
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 10 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 קופסא פטריות כמהין
  • 1 יחידה בצל מטוגן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 כפית כורכום
  • 2 כוסות ציר בשר
  • לשליקת בשר
  • 1/2 כפית כורכום
  • 2 קילוגרם בשר מ' 6
  • 3 כפות שמן
  • 1 יחידה גזר
  • 1 יחידה בצל
  • 5 יחידות פלפל אנגלי
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר גדול שמים את הבשר, מוסיפים 5 יחידות פלפל אנגלי, 1 בצל, חצי כפית כורכום, 1 גזר, 3 כפות שמן, מכסים את הבשר במים ושולקים כ 3 שעות על להבה בינונית, מצננים, מסננים את המים ושומרים לבישול (ציר בשר) את הבצל והגזר זורקים, חותכים את הבשר לפרוסות ומסדרים בסיר רחב, מוסיפים 1 בצל מטוגן, ציר בשר,תבלינים, שוטפים את הפטריות ומוסיפים, מבשלים כחצי שעה או עד שהרוטב מסמיך, לקראת סוף הבישול מוסיפים כוסברה...


1

בסיר גדול שמים את הבשר, מוסיפים 5 יחידות פלפל אנגלי, 1 בצל, חצי כפית כורכום, 1 גזר, 3 כפות שמן, מכסים את הבשר במים ושולקים כ 3 שעות על להבה בינונית, מצננים, מסננים את המים ושומרים לבישול (ציר בשר) את הבצל והגזר זורקים, חותכים את הבשר לפרוסות ומסדרים בסיר רחב, מוסיפים 1 בצל מטוגן, ציר בשר,תבלינים, שוטפים את הפטריות ומוסיפים, מבשלים כחצי שעה או עד שהרוטב מסמיך, לקראת סוף הבישול מוסיפים כוסברה...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים