לןגן

תבשיל בשר עם פטריית כמהין (תרפס)

מאת: אתי ממן, פורסם: 07/09/2015 | 10:04
תבשיל בשר עם פטריית כמהין (תרפס)

תקציר המתכון: תבשיל עשיר ומיוחד לראש השנה

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לשליקת בשר

אופן הכנה

  1. בסיר גדול שמים את הבשר, מוסיפים 5 יחידות פלפל אנגלי, 1 בצל, חצי כפית כורכום, 1 גזר, 3 כפות שמן, מכסים את הבשר במים ושולקים כ 3 שעות על להבה בינונית, מצננים, מסננים את המים ושומרים לבישול (ציר בשר) את הבצל והגזר זורקים, חותכים את הבשר לפרוסות ומסדרים בסיר רחב, מוסיפים 1 בצל מטוגן, ציר בשר,תבלינים, שוטפים את הפטריות ומוסיפים, מבשלים כחצי שעה או עד שהרוטב מסמיך, לקראת סוף הבישול מוסיפים כוסברה..