הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף 5 חלבונים עם הסוכר .
להקציף בקערה נפרדת חלמונים עם השמן.
לבחוש בעדינות את 2 התערובות.
לערבב קמח תפוחי אדמה עם אבקת אפיה .
להוסיף בעדינות לתערובת הקודמת בתנועת עטיפה.
לשמן תבנית ולשפוך לאפיה של 25 דקות חום 170 מעלות.
לחכות שהעוגה מתקררת ואז לפזר את הפירות חתוכים לרצועות.
להכין את הגלי לפי ההוראות ולשפוך על העוגה ולמקרר.