תקציר המתכון: עוגת טארט בציפוי משמשים וג'לי
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להקציף 5 חלבונים עם הסוכר
להקציף בקערה נפרדת חלמונים עם השמן
לבחוש בעדינות את 2 התערובות
לערבב קמח תפוחי אדמה עם אבקת אפיה
להוסיף בעדינות לתערובת הקודמת בתנועת עטיפה
לשמן תבנית ולשפוך לאפיה של 25 דקות חום 170 מעלות
לחכות שהעוגה מתקררת ואז לפזר את הפירות חתוכים לרצועות
להכין את הגלי לפי ההוראות ולשפוך על העוגה ולמקרר