לןגן

עוגת גלי כשר לפסח

מאת: יעל גבי, פורסם: 25/03/2021 | 16:36
עוגת גלי כשר לפסח

תקציר המתכון: עוגת טארט בציפוי משמשים וג'לי

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. להקציף 5 חלבונים עם הסוכר

  2. להקציף בקערה נפרדת חלמונים עם השמן

  3. לבחוש בעדינות את 2 התערובות

  4. לערבב קמח תפוחי אדמה עם אבקת אפיה

  5. להוסיף בעדינות לתערובת הקודמת בתנועת עטיפה

  6. לשמן תבנית ולשפוך לאפיה של 25 דקות חום 170 מעלות

  7. לחכות שהעוגה מתקררת ואז לפזר את הפירות חתוכים לרצועות

  8. להכין את הגלי לפי ההוראות ולשפוך על העוגה ולמקרר