הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהרטיב את המצות פעמיים ולהניח בתוך מגבת.
לטגן במחבת את הבצל עד להזהבה.
להוסיף את הבשר מלח פלפל .
ואת הפטרוזיליה.
להוריד מהאש ולשבור ביצה לתוך המילוי..
חוצים את המצה לחצי. .
מוסיפים כף מהמילוי הבשר.
ומגלגלים.
להכנת הבלילה: .
בקערה נפרדת מועכים את תפו"א .
וביצים מלח ופלפל...
ואז טובלים את המצה הממולאת בתוך הבלילה ולטגן במחבת עמוק.