אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,575
צפיות

זרוע של עגל בתנור

המתכון של
זרוע של עגל בתנור

הזרוע יוצאת טעים ונימוחה. אפשר גם להכין זרוע מטלה של כבש

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • זרוע של עגל
  • פלפל שחור
  • שמן זית
  • מלח
  • עלי דפנה
  • 6 שיני שום
אופן ההכנה
  • 1

    בקערית שמים שמן זית, פלפל שחור ומלח מערבבים ומתבלים את הזרוע..


  • 2

    שמים את הזרוע בתבנית חד פעמי חורצים חריצים בזרוע ושמים ביניהם את השומים..


  • 3

    מפזרים כמה עלי דפנה..


  • 4

    מכסים ברדיד נייר ומכניסים לתנור חם בין שעה לשעתיים..


  • 5

    בודקים עם הזרוע מוכנה במידה ולא משאירים עוד קצת בתנור..


  • 6

    יוצא טעים ונימוח..


1

בקערית שמים שמן זית, פלפל שחור ומלח מערבבים ומתבלים את הזרוע..


2

שמים את הזרוע בתבנית חד פעמי חורצים חריצים בזרוע ושמים ביניהם את השומים..


3

מפזרים כמה עלי דפנה..


4

מכסים ברדיד נייר ומכניסים לתנור חם בין שעה לשעתיים..


5

בודקים עם הזרוע מוכנה במידה ולא משאירים עוד קצת בתנור..


6

יוצא טעים ונימוח..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים