לןגן

זרוע של עגל בתנור

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 12/04/2020 | 20:20
זרוע של עגל בתנור

תקציר המתכון: הזרוע יוצאת טעים ונימוחה. אפשר גם להכין זרוע מטלה של כבש

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערית שמים שמן זית, פלפל שחור ומלח מערבבים ומתבלים את הזרוע.

  2. שמים את הזרוע בתבנית חד פעמי חורצים חריצים בזרוע ושמים ביניהם את השומים.

  3. מפזרים כמה עלי דפנה.

  4. מכסים ברדיד נייר ומכניסים לתנור חם בין שעה לשעתיים.

  5. בודקים עם הזרוע מוכנה במידה ולא משאירים עוד קצת בתנור.

  6. יוצא טעים ונימוח.