אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

20,861
צפיות

תפו"א ובטטה אפויים בתנור

המתכון של
תפו"א ובטטה אפויים בתנור

תוספת קלה וטעימה של תפו"א ובטטה בצילי אפויים בתנור😍😍😍😍

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מצרכים
  • 5 תפו"א קלופים וחתוכים לפלחים
  • 2 בטטות קלופות וחתוכות לפלחים
  • תיבול
  • 3 כפות שמן זית או שמן קנולה
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף פפריקה מעושנת
  • חצי כפית כורכום
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית מלח
  • 3 כפות גדושות רוטב צילי שום מתוק
  • במידה ויש צילי רגיל אז להוסיף 3 שיני שום כתוש או כפית של תבלין שום גבישי.
אופן ההכנה
  • 1

    שמים את התפו"א בתבנית חד פעמי גדול,.


  • 2

    שמים את כל התבלינים ומערבבים היטב..


  • 3

    מכסים בנייר אלומניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 ואופים משהו כמו חצי שעה.מורידים את נייר האלומניום בזהירות בגלל האדים ומעבירים למצב טורבו וממשיכים לאפות משהו כמו רבע שעה 20 דקות או עד להזהבה יפה..


  • 4

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


1

שמים את התפו"א בתבנית חד פעמי גדול,.


2

שמים את כל התבלינים ומערבבים היטב..


3

מכסים בנייר אלומניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 ואופים משהו כמו חצי שעה.מורידים את נייר האלומניום בזהירות בגלל האדים ומעבירים למצב טורבו וממשיכים לאפות משהו כמו רבע שעה 20 דקות או עד להזהבה יפה..


4

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים