לןגן

תפו"א ובטטה אפויים בתנור

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 08/04/2017 | 23:38
תפו"א ובטטה אפויים בתנור

תקציר המתכון: תוספת קלה וטעימה של תפו"א ובטטה בצילי אפויים בתנור😍😍😍😍

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

תיבול

אופן הכנה

  1. שמים את התפו"א בתבנית חד פעמי גדול,

  2. שמים את כל התבלינים ומערבבים היטב.

  3. מכסים בנייר אלומניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 ואופים משהו כמו חצי שעה.מורידים את נייר האלומניום בזהירות בגלל האדים ומעבירים למצב טורבו וממשיכים לאפות משהו כמו רבע שעה 20 דקות או עד להזהבה יפה.

  4. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤