לקחת 10 עגבניות שרי ולחצות אותן, פטריות חתוכות, גמבה אדומה אחת לחתוך לרצועות דקות וחבילה תרד חתוכה דק..
2
לטגן את התערובת הזאת עם כף אחת שמן זית ולתבל במלח ופלפל שחור..
3
אחרי שהתערובת מתקררת לשים שתי ביצים, לפורר קצת גבינה בולגרית 5% ולערבב.
לשמן את התבנית עם מעט שמן זית - אני השתמשתי בתבנית של 6 מאפינס. ולחלק את התערובת בתבנית..
4
מעל כל אחד שמתי קצת מטבוחה ועל זה לשים קצת גבינה צהובה 5%.
להכניס לתנור על 180 מעלות למשך 20-25 דקות עד שמשחים.
להגיש ובתאבון :).
1
לקחת 10 עגבניות שרי ולחצות אותן, פטריות חתוכות, גמבה אדומה אחת לחתוך לרצועות דקות וחבילה תרד חתוכה דק..
2
לטגן את התערובת הזאת עם כף אחת שמן זית ולתבל במלח ופלפל שחור..
3
אחרי שהתערובת מתקררת לשים שתי ביצים, לפורר קצת גבינה בולגרית 5% ולערבב.
לשמן את התבנית עם מעט שמן זית - אני השתמשתי בתבנית של 6 מאפינס. ולחלק את התערובת בתבנית..
4
מעל כל אחד שמתי קצת מטבוחה ועל זה לשים קצת גבינה צהובה 5%.
להכניס לתנור על 180 מעלות למשך 20-25 דקות עד שמשחים.
להגיש ובתאבון :).