- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
2 כפיות פפריקה מתוקה טוניסאית
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מפרקים את הכרובית לפרחים, שמים בקערה עם מלח ומים רותחים ומכסים למשך שעה..
-
2
שוטפים ומסננים את הכרובית טוחנים במעבד מזון בפולסים לא למחית, שמים בקערה מוסיפים את תפוחי האדמה המגוררים, הגזר המגורר, הביצים, הבצל הקצוץ, הקמח והתבלינים ומערבבים לעיסה אחידה..
-
3
מחממים שמן במחבת בכף שמים מעט מהעיסה ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים..
-
4
שמים בנייר סופג לספיגת עודפי השמן..
-
5
אוכלים עם סלט ירקות ופתיתים בתיאבון.
1
מפרקים את הכרובית לפרחים, שמים בקערה עם מלח ומים רותחים ומכסים למשך שעה..
2
שוטפים ומסננים את הכרובית טוחנים במעבד מזון בפולסים לא למחית, שמים בקערה מוסיפים את תפוחי האדמה המגוררים, הגזר המגורר, הביצים, הבצל הקצוץ, הקמח והתבלינים ומערבבים לעיסה אחידה..
3
מחממים שמן במחבת בכף שמים מעט מהעיסה ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים..
4
שמים בנייר סופג לספיגת עודפי השמן..
5
אוכלים עם סלט ירקות ופתיתים בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים