לןגן

קציצות כרובית

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 09/01/2018 | 08:23
קציצות כרובית

תקציר המתכון: קציצות כרובית בטעם אחר

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים, שמים בקערה עם מלח ומים רותחים ומכסים למשך שעה.

  2. שוטפים ומסננים את הכרובית טוחנים במעבד מזון בפולסים לא למחית, שמים בקערה מוסיפים את תפוחי האדמה המגוררים, הגזר המגורר, הביצים, הבצל הקצוץ, הקמח והתבלינים ומערבבים לעיסה אחידה.

  3. מחממים שמן במחבת בכף שמים מעט מהעיסה ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.

  4. שמים בנייר סופג לספיגת עודפי השמן.

  5. אוכלים עם סלט ירקות ופתיתים בתיאבון