- קטגוריהצמחוניים
- מספר מנות20 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 20 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
הלביבות
-
4 יחידות בטטות בגודל בינוני
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לקלוף את הבטטות ולבשל עד לריכוך. לסנן ולצנן. .
-
2
להכניס לקערה את כל חומרי הלביבות, למעוך ביחד ולערבב עד שמתקבלת תערובת חלקה..
-
3
להניח נייר אפייה על תבנית ולשמן בשמן זית .
-
4
ליצור לביבות עם כף ולהניח על הנייר, לא לשטח!!!.
-
5
לאפות בחום בינוני כ-20 דק' עד שמשחים.
-
6
להכין רוטב עם היוגורט והטחינה, לקצוץ את הבצל הירוק לעיגולים דקים, רק העלים הירוקים ולהוסיף לתערובת, לתבל בעדינות..
-
7
להגיש את הלביבות עם הרוטב .
1
לקלוף את הבטטות ולבשל עד לריכוך. לסנן ולצנן. .
2
להכניס לקערה את כל חומרי הלביבות, למעוך ביחד ולערבב עד שמתקבלת תערובת חלקה..
3
להניח נייר אפייה על תבנית ולשמן בשמן זית .
4
ליצור לביבות עם כף ולהניח על הנייר, לא לשטח!!!.
5
לאפות בחום בינוני כ-20 דק' עד שמשחים.
6
להכין רוטב עם היוגורט והטחינה, לקצוץ את הבצל הירוק לעיגולים דקים, רק העלים הירוקים ולהוסיף לתערובת, לתבל בעדינות..
7
להגיש את הלביבות עם הרוטב .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים