אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,875
צפיות

לביבות בטטה אפויות

המתכון של
לביבות בטטה אפויות

לביבות קלילות וטעימות ניתן לטגן או לאפות

  • קטגוריהצמחוניים
  • מספר מנות20 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 20 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • הלביבות
  • 4 יחידות בטטות בגודל בינוני
  • 1/4 כוס קמח מלא
  • 3/4 כוס קמח תופח
  • 2-3 כפות רוטב סויה
  • 1 קורט מלח
  • 1 קורט פלפל שחור
  • רוטב להגשה
  • 1 יחידה יוגורט עיזים
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • 1 יחידה בצל ירוק
  • 1 קורט מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לקלוף את הבטטות ולבשל עד לריכוך. לסנן ולצנן. .


  • 2

    להכניס לקערה את כל חומרי הלביבות, למעוך ביחד ולערבב עד שמתקבלת תערובת חלקה..


  • 3

    להניח נייר אפייה על תבנית ולשמן בשמן זית .


  • 4

    ליצור לביבות עם כף ולהניח על הנייר, לא לשטח!!!.


  • 5

    לאפות בחום בינוני כ-20 דק' עד שמשחים.


  • 6

    להכין רוטב עם היוגורט והטחינה, לקצוץ את הבצל הירוק לעיגולים דקים, רק העלים הירוקים ולהוסיף לתערובת, לתבל בעדינות..


  • 7

    להגיש את הלביבות עם הרוטב .


1

לקלוף את הבטטות ולבשל עד לריכוך. לסנן ולצנן. .


2

להכניס לקערה את כל חומרי הלביבות, למעוך ביחד ולערבב עד שמתקבלת תערובת חלקה..


3

להניח נייר אפייה על תבנית ולשמן בשמן זית .


4

ליצור לביבות עם כף ולהניח על הנייר, לא לשטח!!!.


5

לאפות בחום בינוני כ-20 דק' עד שמשחים.


6

להכין רוטב עם היוגורט והטחינה, לקצוץ את הבצל הירוק לעיגולים דקים, רק העלים הירוקים ולהוסיף לתערובת, לתבל בעדינות..


7

להגיש את הלביבות עם הרוטב .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים