לןגן

לביבות בטטה אפויות

מאת: ורד דרור, פורסם: 16/05/2015 | 08:14
לביבות בטטה אפויות

תקציר המתכון: לביבות קלילות וטעימות ניתן לטגן או לאפות

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

הלביבות

רוטב להגשה

אופן הכנה

  1. לקלוף את הבטטות ולבשל עד לריכוך. לסנן ולצנן.

  2. להכניס לקערה את כל חומרי הלביבות, למעוך ביחד ולערבב עד שמתקבלת תערובת חלקה.

  3. להניח נייר אפייה על תבנית ולשמן בשמן זית

  4. ליצור לביבות עם כף ולהניח על הנייר, לא לשטח!!!

  5. לאפות בחום בינוני כ-20 דק' עד שמשחים

  6. להכין רוטב עם היוגורט והטחינה, לקצוץ את הבצל הירוק לעיגולים דקים, רק העלים הירוקים ולהוסיף לתערובת, לתבל בעדינות.

  7. להגיש את הלביבות עם הרוטב