אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,338
צפיות

פרגיות. פול. אפונה עם טימין.

המתכון של
פרגיות.  פול. אפונה  עם טימין.

איחוד של טעמים מטריפים חריף יאמייי מושלם

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1/4 כוס שמן חמניות
  • סיר עם טעמים משלימים
  • 1/4 קילו פול טרי סנפרוס
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 ראש שום קצוץ גס/ פלפל וצ'ומה
  • 1/2 קילו אפונה סנפרוס
  • 2-3 תפוחי אדמה
  • 1 כפית כמון
  • 7 גיבעולי טימין(העלים)
  • 1/2 כף מרק עוף איכותי ללא גלוטן טעים
  • 1/2 קילו פרגיות לקוביות.
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 בצל קצוץ
אופן ההכנה
  • 1

    מזהיבים בצל ומוסיפים בהדרגה את השום. להזהיב קלות..


  • 2

    מוסיפים רסק עגבניות. פלפלת חריפה. פלפלת מתוקה/פלפל וצו'מה..


  • 3

    מוסיפים מים ומבשלים 1/2 שעה..


  • 4

    מוסיפים את הבשר פרגיות. ומבשלים 1/2 שעה. מוסיפים אפונה. את הפול. והטימין. מבשלים וטועמים. את תפוחי האדמה (לפזר מלח לרבע שעה ולשטוף היטב) ולהוסיף לסיר. 5 דקות אחרונות מוסיפים את הכמון טעים יאמייייי.


1

מזהיבים בצל ומוסיפים בהדרגה את השום. להזהיב קלות..


2

מוסיפים רסק עגבניות. פלפלת חריפה. פלפלת מתוקה/פלפל וצו'מה..


3

מוסיפים מים ומבשלים 1/2 שעה..


4

מוסיפים את הבשר פרגיות. ומבשלים 1/2 שעה. מוסיפים אפונה. את הפול. והטימין. מבשלים וטועמים. את תפוחי האדמה (לפזר מלח לרבע שעה ולשטוף היטב) ולהוסיף לסיר. 5 דקות אחרונות מוסיפים את הכמון טעים יאמייייי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים