לןגן

פרגיות. פול. אפונה עם טימין.

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 10/09/2016 | 01:18
פרגיות.  פול. אפונה  עם טימין.

תקציר המתכון: איחוד של טעמים מטריפים חריף יאמייי מושלם

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

סיר עם טעמים משלימים

אופן הכנה

  1. מזהיבים בצל ומוסיפים בהדרגה את השום. להזהיב קלות.

  2. מוסיפים רסק עגבניות. פלפלת חריפה. פלפלת מתוקה/פלפל וצו'מה.

  3. מוסיפים מים ומבשלים 1/2 שעה.

  4. מוסיפים את הבשר פרגיות. ומבשלים 1/2 שעה. מוסיפים אפונה. את הפול. והטימין. מבשלים וטועמים. את תפוחי האדמה (לפזר מלח לרבע שעה ולשטוף היטב) ולהוסיף לסיר. 5 דקות אחרונות מוסיפים את הכמון טעים יאמייייי