ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
3 כפות קמח תפוחי אדמה מעורבב עם 4 כפות מים
-
-
-
-
-
-
-
-
1 ברוקלי חתוך לקוביות בינוניות
-
1/4 דלעת לקוביות בינוניות
-
-
1/2 חבילה מעורבבת עם שמיר פיטרוזיליה וכוסברה
-
-
1 קישוא חתוך לקוביות בינוניות
אופן ההכנה
-
1
להכנת הקנידלעך.
-
2
בקערה מערבבים מצרכים יבשים. מוסיפים נוזלים. מוסיפים . את הכורכום פפריקה טימין יבש השום הקצוץ .
-
3
בידיים רטובות יוצרים כדורים. להשהות למנוחה 20 דקות.
-
4
לסיר המרק מוסיפים את הדלעת. גזר. קישוא. ברוקלי. סלרי. וירוקים. כפית אבקת מרק עוף כורכום . נותנים בישול קצר של רבע שעה . הסיר מבעבע מעבירים ללהבה נמוכה.
-
5
מוסיפים את הקנידלעך לסיר. הבישול הוא 20 דקות..
-
6
להוציא מהסיר את הקנידלעך.ולקרר. זמן מועט הם יקבלו את צורתן..
-
7
הערה . את הקנידלעך מהדקים היטב שלא יתפוררו בזמן הבישול הם מתנפחים. לכן לייצר אותן קטנים..
1
להכנת הקנידלעך.
2
בקערה מערבבים מצרכים יבשים. מוסיפים נוזלים. מוסיפים . את הכורכום פפריקה טימין יבש השום הקצוץ .
3
בידיים רטובות יוצרים כדורים. להשהות למנוחה 20 דקות.
4
לסיר המרק מוסיפים את הדלעת. גזר. קישוא. ברוקלי. סלרי. וירוקים. כפית אבקת מרק עוף כורכום . נותנים בישול קצר של רבע שעה . הסיר מבעבע מעבירים ללהבה נמוכה.
5
מוסיפים את הקנידלעך לסיר. הבישול הוא 20 דקות..
6
להוציא מהסיר את הקנידלעך.ולקרר. זמן מועט הם יקבלו את צורתן..
7
הערה . את הקנידלעך מהדקים היטב שלא יתפוררו בזמן הבישול הם מתנפחים. לכן לייצר אותן קטנים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים