ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חציל ממולא. עם פירות יבשים
-
-
-
1 חציל גדול פרוס לא עד הסוף
-
-
-
-
1/2 קילו בשר קצוץ. הודו אדום מעורב עם בשר פרגיות
-
-
תבלינים
-
-
-
-
-
1/4 כפית שושנים טחון (שוש אלהורד)
אופן ההכנה
-
1
לפזר על החציל הפרוס בין הפרוסות מלח. ולהשהות בין 1/2- שעה לשעה. לשטוף היטב..
-
2
הירוקים. תפוחי אדמה. השום. הבשר לקצוץ.
-
3
להוסיף תבלינים.
-
4
להוסיף ביצה.
-
5
לערבב הכול יחד ולמלא בין הפרוסות.
-
6
להכנת התבשיל.
-
7
מזהיבים שום קלות.
-
8
מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות.
-
9
1/4 כפית כמון.
-
10
1 כוס מים.
-
11
מבשלים 1/2 שעה.
-
12
מוסיפים לסיר 2 גזרים פרוסים. ועלי סלרי פרוס. 2-3 עלי טימין.
-
13
מסדרים בסיר את החציל הממולא. ומבשלים שעה.(לבדוק) אם חסר מים ולהוסיף.
-
14
מוסיפים אחר שעה את הפירות היבשים ובודקים.
-
15
מעדן מלכים.
1
לפזר על החציל הפרוס בין הפרוסות מלח. ולהשהות בין 1/2- שעה לשעה. לשטוף היטב..
2
הירוקים. תפוחי אדמה. השום. הבשר לקצוץ.
3
להוסיף תבלינים.
4
להוסיף ביצה.
5
לערבב הכול יחד ולמלא בין הפרוסות.
6
להכנת התבשיל.
7
מזהיבים שום קלות.
8
מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות.
9
1/4 כפית כמון.
10
1 כוס מים.
11
מבשלים 1/2 שעה.
12
מוסיפים לסיר 2 גזרים פרוסים. ועלי סלרי פרוס. 2-3 עלי טימין.
13
מסדרים בסיר את החציל הממולא. ומבשלים שעה.(לבדוק) אם חסר מים ולהוסיף.
14
מוסיפים אחר שעה את הפירות היבשים ובודקים.
15
מעדן מלכים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים