אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

2,379
צפיות

רביולי במילוי כבד ברוטב פטריות

המתכון של
רביולי במילוי כבד ברוטב פטריות

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק (של מירי זורגר):
  • 100 גרם מרגרינה
  • 4 כוסות קמח
  • כפית מלח
  • 4 חלמונים
  • 2 כוסית מים מים
  • למילוי:
  • קופסא קטנה כבד צלוי
  • 1 בצל גדול מטוגן
  • קצת מלח.פלפל שחור
  • לרוטב:
  • 4 כפות א. מרק פטריות
  • כוס מים
  • 5 פטריות טריות ומטוגנות
אופן ההכנה
  • 1

    בצק: מרתיחים את המים והמרגרינה בסיר עד שהמרגרינה נמסה לגמרי. מוסיפים מלח. מעבירים למיקסר ומוסיפים קמח מערבלים דקה ואז מוסיפים חלמונים אחד אחד עד שנוצר בצק. מרדדים וקורצים עיגולים..


  • 2

    מילוי: לטחון את הכבד עם הבצל המטוגן להוסיף מלח ופלפל ולהכניס לשקית זילוף..


  • 3

    לזלף באמצע כל עיגול בצק לסגור לחצי עיגול ואז לגלגל ולהדביק את הצדדים ביחד(כמו בתמונה).


  • 4

    לבשל את הרביולי במים בלבד עד שהם צפים ומוכנים..


  • 5

    רוטב: להרתיח את המים ולהוסיף לאבקת מרק פטריות .להוסיף את הפטריות המטוגנות . למזוג על הרביולי ולהגיש. בהצלחה.


1

בצק: מרתיחים את המים והמרגרינה בסיר עד שהמרגרינה נמסה לגמרי. מוסיפים מלח. מעבירים למיקסר ומוסיפים קמח מערבלים דקה ואז מוסיפים חלמונים אחד אחד עד שנוצר בצק. מרדדים וקורצים עיגולים..


2

מילוי: לטחון את הכבד עם הבצל המטוגן להוסיף מלח ופלפל ולהכניס לשקית זילוף..


3

לזלף באמצע כל עיגול בצק לסגור לחצי עיגול ואז לגלגל ולהדביק את הצדדים ביחד(כמו בתמונה).


4

לבשל את הרביולי במים בלבד עד שהם צפים ומוכנים..


5

רוטב: להרתיח את המים ולהוסיף לאבקת מרק פטריות .להוסיף את הפטריות המטוגנות . למזוג על הרביולי ולהגיש. בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים