לןגן

רביולי במילוי כבד ברוטב פטריות

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 23/06/2016 | 23:29
רביולי במילוי כבד ברוטב פטריות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק (של מירי זורגר):

למילוי:

לרוטב:

אופן הכנה

  1. בצק: מרתיחים את המים והמרגרינה בסיר עד שהמרגרינה נמסה לגמרי. מוסיפים מלח. מעבירים למיקסר ומוסיפים קמח מערבלים דקה ואז מוסיפים חלמונים אחד אחד עד שנוצר בצק. מרדדים וקורצים עיגולים.

  2. מילוי: לטחון את הכבד עם הבצל המטוגן להוסיף מלח ופלפל ולהכניס לשקית זילוף.

  3. לזלף באמצע כל עיגול בצק לסגור לחצי עיגול ואז לגלגל ולהדביק את הצדדים ביחד(כמו בתמונה)

  4. לבשל את הרביולי במים בלבד עד שהם צפים ומוכנים.

  5. רוטב: להרתיח את המים ולהוסיף לאבקת מרק פטריות .להוסיף את הפטריות המטוגנות . למזוג על הרביולי ולהגיש. בהצלחה