שוטפים ומרוקנים את פנים הפטריה מהקרום השחור ויוצרים חלל למילוי, מכינים מיקס מהגבינות וממלאים את הפטריה בזהירות כדי שלא תתפרק..
2
טוחנים ביסלי במעבד מזון ומערבבים עם הפנקו, טובלים את הפטריה בביצה טרופה, ומצפים בתערובת ביסלי..
3
מחממים מחבת בינונית בשמן עמוק, מניחים את הפטריה בצד המילוי כדי לנעול את הגבינה למשך כ 2 דקות ולאחר מכן הופכים ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב, מניחים במגש מרופד בנייר סופג..
4
מכינים רוטב שמנת - בסיר על להבה נמוכה מערבבים שמנת לבישול, חמאה, אגוז מוסקט, שום, פלפל שחור, אבקת מרק פטריות, מערבבים עד להסמכת הרוטב..
5
מגישים את המנה כשהיא חמה, מקשטים עם עלי נענע ונהנים מטעמים נפלאים!!!
מאתי ממן באהבה...
1
שוטפים ומרוקנים את פנים הפטריה מהקרום השחור ויוצרים חלל למילוי, מכינים מיקס מהגבינות וממלאים את הפטריה בזהירות כדי שלא תתפרק..
2
טוחנים ביסלי במעבד מזון ומערבבים עם הפנקו, טובלים את הפטריה בביצה טרופה, ומצפים בתערובת ביסלי..
3
מחממים מחבת בינונית בשמן עמוק, מניחים את הפטריה בצד המילוי כדי לנעול את הגבינה למשך כ 2 דקות ולאחר מכן הופכים ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב, מניחים במגש מרופד בנייר סופג..
4
מכינים רוטב שמנת - בסיר על להבה נמוכה מערבבים שמנת לבישול, חמאה, אגוז מוסקט, שום, פלפל שחור, אבקת מרק פטריות, מערבבים עד להסמכת הרוטב..
5
מגישים את המנה כשהיא חמה, מקשטים עם עלי נענע ונהנים מטעמים נפלאים!!!
מאתי ממן באהבה...