ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות6 מנות
- זמן הכנה20 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 6 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
אופן הכנת קציצות הכרובית:
לבשל את הכרובית במים עד לרכיכה, לסנן ולסחוט את הכרובית.
להוסיף את הקמח, התבלינים והביצים לערבב לעיסה אחידה, צרים קציצות בינוניות ומטגנים בשמן עד להשחמה.
להניח על נייר סופג לספיגת השמן..
-
2
אופן הכנת הרוטב: לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף את רסק העגבניות ויתר התבלינים להוסיף את המים ולערבב.
לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה להוסיף את קציצות הכרובית להנמיך את הלהבה ולבשל על אש בינונית בערך 15-20 דקות..
1
אופן הכנת קציצות הכרובית:
לבשל את הכרובית במים עד לרכיכה, לסנן ולסחוט את הכרובית.
להוסיף את הקמח, התבלינים והביצים לערבב לעיסה אחידה, צרים קציצות בינוניות ומטגנים בשמן עד להשחמה.
להניח על נייר סופג לספיגת השמן..
2
אופן הכנת הרוטב: לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף את רסק העגבניות ויתר התבלינים להוסיף את המים ולערבב.
לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה להוסיף את קציצות הכרובית להנמיך את הלהבה ולבשל על אש בינונית בערך 15-20 דקות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים