לןגן

קציצות כרובית ברוטב

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 10/02/2016 | 15:23
קציצות כרובית ברוטב

תקציר המתכון: קציצות כרובית מטוגנות ובתוך רוטב מעדן ממש

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לקציצות הכרובית

רכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן הכנת קציצות הכרובית: לבשל את הכרובית במים עד לרכיכה, לסנן ולסחוט את הכרובית. להוסיף את הקמח, התבלינים והביצים לערבב לעיסה אחידה, צרים קציצות בינוניות ומטגנים בשמן עד להשחמה. להניח על נייר סופג לספיגת השמן.

  2. אופן הכנת הרוטב: לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף את רסק העגבניות ויתר התבלינים להוסיף את המים ולערבב. לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה להוסיף את קציצות הכרובית להנמיך את הלהבה ולבשל על אש בינונית בערך 15-20 דקות.