3 יחידות בזיליקום..פטרוזליה ושום..ועשבי טיבול..מוכרים בסופר בקוביות
3 כוסות מים רותחים
1 יחידה גמבה קצוצה לקוביות
אופן ההכנה
1
לוקחים את החזה חותכים לקוביות..שמים בסיר עם מים ומבשלים רבע שעה מסננים ושוטפים ומניחים בצד..
2
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות ומטגנים בשמן בסיר רחב מוסיפים את הקוביות העוף ומטגנים.ואז להקחת קערה לשים את המים ואת 3 הקוביות שופכים לתוך הסיר מוסיפים רסק..מרתחים ומנמיכים מידי פעם מנערים את הסיר..ובתיאבון..
1
לוקחים את החזה חותכים לקוביות..שמים בסיר עם מים ומבשלים רבע שעה מסננים ושוטפים ומניחים בצד..
2
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות ומטגנים בשמן בסיר רחב מוסיפים את הקוביות העוף ומטגנים.ואז להקחת קערה לשים את המים ואת 3 הקוביות שופכים לתוך הסיר מוסיפים רסק..מרתחים ומנמיכים מידי פעם מנערים את הסיר..ובתיאבון..