קוביות חזה עוף עם ירקות וקוביות עשבי טיבול
מאת: אורטל עמרם , פורסם: 29/01/2016 | 16:29
תקציר המתכון:
מנה מנצחת והכל בצלחת אחת..😊
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 8,
זמן הכנה: 30 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 וחצי כף פפקיקה מתוקה
-
1 כפית מרק עוף
-
2 יחידה גזר חתוך לקוביות
-
1 יחידה קישוא חתוך לקוביות קטנות
-
1 יחידה בצל חתוך לקוביות
-
1 יחידה תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
-
חצי קילוגרם חזה עוף חתוך לקוביות
-
רבע כפית פלפל גרוס
-
רבע כפית מלח
-
2 כף רסק עגבניות
-
3 יחידה בזיליקום..פטרוזליה ושום..ועשבי טיבול..מוכרים בסופר בקוביות
-
3 כוס מים רותחים
-
1 יחידה גמבה קצוצה לקוביות
אופן הכנה
-
לוקחים את החזה חותכים לקוביות..שמים בסיר עם מים ומבשלים רבע שעה מסננים ושוטפים ומניחים בצד.
-
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות ומטגנים בשמן בסיר רחב מוסיפים את הקוביות העוף ומטגנים.ואז להקחת קערה לשים את המים ואת 3 הקוביות שופכים לתוך הסיר מוסיפים רסק..מרתחים ומנמיכים מידי פעם מנערים את הסיר..ובתיאבון.