ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה60 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
טורטיה פרגיות - מטגנים בצל עם שמן זית, מוסיפים רצועות גמבה, פרוסות דקות פטריות טריות, ממשיכים לטגן, מוסיפים תבלינים, פרגיות חתוכות לרצועות, מקפיצים חמש דקות נוספות..
-
2
מרסקים אבוקדו, מורחים על הטורטיה, מוסיפים מתערובת הפרגיות ומגלגלים, חותכים באמצע באלכסון ומגישים...
-
3
טורטיה מעורב - חותכים בצל לרצועות, מנקים וחותכים את הבשרים, מוסיפים תבלין מעורב מערבבים ומכניסים למקרר שעה לספיגת טעמים, מחממים מחבת גדולה עם שמן ומטגנים את המעורב..
-
4
מרסקים אבוקדו, מורחים על הטורטיה, מוסיפים מתערובת המעורב ומגלגלים, חותכים באמצע באלכסון ומגישים...
-
5
מאתי ממן באהבה....
1
טורטיה פרגיות - מטגנים בצל עם שמן זית, מוסיפים רצועות גמבה, פרוסות דקות פטריות טריות, ממשיכים לטגן, מוסיפים תבלינים, פרגיות חתוכות לרצועות, מקפיצים חמש דקות נוספות..
2
מרסקים אבוקדו, מורחים על הטורטיה, מוסיפים מתערובת הפרגיות ומגלגלים, חותכים באמצע באלכסון ומגישים...
3
טורטיה מעורב - חותכים בצל לרצועות, מנקים וחותכים את הבשרים, מוסיפים תבלין מעורב מערבבים ומכניסים למקרר שעה לספיגת טעמים, מחממים מחבת גדולה עם שמן ומטגנים את המעורב..
4
מרסקים אבוקדו, מורחים על הטורטיה, מוסיפים מתערובת המעורב ומגלגלים, חותכים באמצע באלכסון ומגישים...
5
מאתי ממן באהבה....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים