לןגן

טורטיה

מאת: אתי ממן, פורסם: 04/01/2016 | 17:27
טורטיה

תקציר המתכון: לארוחה מושלמת!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

טורטיה במילוי פרגיות

טורטיה במילוי מעורב

אופן הכנה

  1. טורטיה פרגיות - מטגנים בצל עם שמן זית, מוסיפים רצועות גמבה, פרוסות דקות פטריות טריות, ממשיכים לטגן, מוסיפים תבלינים, פרגיות חתוכות לרצועות, מקפיצים חמש דקות נוספות.

  2. מרסקים אבוקדו, מורחים על הטורטיה, מוסיפים מתערובת הפרגיות ומגלגלים, חותכים באמצע באלכסון ומגישים..

  3. טורטיה מעורב - חותכים בצל לרצועות, מנקים וחותכים את הבשרים, מוסיפים תבלין מעורב מערבבים ומכניסים למקרר שעה לספיגת טעמים, מחממים מחבת גדולה עם שמן ומטגנים את המעורב.

  4. מרסקים אבוקדו, מורחים על הטורטיה, מוסיפים מתערובת המעורב ומגלגלים, חותכים באמצע באלכסון ומגישים..

  5. מאתי ממן באהבה...