חותכים בצל קצוץ מטגנים בסיר רחב או מחבת עד לשקיפות מוסיפים את הגמבה הקצוצה והפלפלים הירוקים ומערבבים ככה 5 דקות אחר כך להוסיף את העגבניות והשום ולסגור את הסיר או מחבת ולאדות את העגבניות בערך רבע שעה על אש טיפה בינונית..
2
אחרי שהתאדה להוסיף תבלינים ורסק עגבניות ולערבב עוד 5 דקות לקחת כך ולעשות חורים בעגבניות ולשמה לשבור את הביצים בפיזור ( אני הופכת את הביצה גם לצד השני כי לא אוהבת את הביצה נוזלית) בערך 20 דקות עד שהביצים מתקשות..
3
לפזר כוסברה ופטרוליה ..
4
טעים באחריות(:.
1
חותכים בצל קצוץ מטגנים בסיר רחב או מחבת עד לשקיפות מוסיפים את הגמבה הקצוצה והפלפלים הירוקים ומערבבים ככה 5 דקות אחר כך להוסיף את העגבניות והשום ולסגור את הסיר או מחבת ולאדות את העגבניות בערך רבע שעה על אש טיפה בינונית..
2
אחרי שהתאדה להוסיף תבלינים ורסק עגבניות ולערבב עוד 5 דקות לקחת כך ולעשות חורים בעגבניות ולשמה לשבור את הביצים בפיזור ( אני הופכת את הביצה גם לצד השני כי לא אוהבת את הביצה נוזלית) בערך 20 דקות עד שהביצים מתקשות..