ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות6 מנות
- זמן הכנה1 שעות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 6 מנות
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
מילוי
-
250 גרם גבינת ריקוטה (חבילה)
-
-
-
12 יחידות קנלוני (חצי חבילה)
-
אופן ההכנה
-
1
מכינים את המילוי: מטגנים בצל עם פטריות, מעבירים לקערה ומוסיפים את השמנת והגבינה..
-
2
מכינים את הרוטב: מטגנים בצל ושום, מוסיפים את החציל ונותנים לזה להטגן קצת..
-
3
מוסיפים עגבניה מגוררת, רסק עגבניות, מים, מלח, פלפל ופפריקה..
-
4
מביאים לרתיחה ובנתיים ממלאים את הקנלוני: מעבירים את המילוי לשק זילוף או בשקית קשיחה ומוזגים לתוך כל קנלוני עד שהוא מלא..
-
5
מניחים את הקנלוני בתבנית ומוזגים מעל את הרוטב..
-
6
אפשר לשים מעל גבינה צהובה להקרמה...
-
7
אני השתמשתי בקנלוני אבל אפשר גם עם דפי לזניה! שימו לב! לא מבשלים את הלזניה/הקנלוני לפני..
-
8
אופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות כשזה מכוסה בנייר כסף ועוד 10 דק' ללא כיסוי..
-
9
בתיאבון!.
1
מכינים את המילוי: מטגנים בצל עם פטריות, מעבירים לקערה ומוסיפים את השמנת והגבינה..
2
מכינים את הרוטב: מטגנים בצל ושום, מוסיפים את החציל ונותנים לזה להטגן קצת..
3
מוסיפים עגבניה מגוררת, רסק עגבניות, מים, מלח, פלפל ופפריקה..
4
מביאים לרתיחה ובנתיים ממלאים את הקנלוני: מעבירים את המילוי לשק זילוף או בשקית קשיחה ומוזגים לתוך כל קנלוני עד שהוא מלא..
5
מניחים את הקנלוני בתבנית ומוזגים מעל את הרוטב..
6
אפשר לשים מעל גבינה צהובה להקרמה...
7
אני השתמשתי בקנלוני אבל אפשר גם עם דפי לזניה! שימו לב! לא מבשלים את הלזניה/הקנלוני לפני..
8
אופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות כשזה מכוסה בנייר כסף ועוד 10 דק' ללא כיסוי..
9
בתיאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים