לןגן

לזניה/ קנלוני בגבינות

מאת: Dvori Greenfeld, פורסם: 09/09/2015 | 12:05
לזניה/ קנלוני בגבינות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מילוי

רוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מטגנים בצל עם פטריות, מעבירים לקערה ומוסיפים את השמנת והגבינה.

  2. מכינים את הרוטב: מטגנים בצל ושום, מוסיפים את החציל ונותנים לזה להטגן קצת.

  3. מוסיפים עגבניה מגוררת, רסק עגבניות, מים, מלח, פלפל ופפריקה.

  4. מביאים לרתיחה ובנתיים ממלאים את הקנלוני: מעבירים את המילוי לשק זילוף או בשקית קשיחה ומוזגים לתוך כל קנלוני עד שהוא מלא.

  5. מניחים את הקנלוני בתבנית ומוזגים מעל את הרוטב.

  6. אפשר לשים מעל גבינה צהובה להקרמה..

  7. אני השתמשתי בקנלוני אבל אפשר גם עם דפי לזניה! שימו לב! לא מבשלים את הלזניה/הקנלוני לפני.

  8. אופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות כשזה מכוסה בנייר כסף ועוד 10 דק' ללא כיסוי.

  9. בתיאבון!