הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמפרום שמנצח אצלי במטבח! תכלס - עם הריח והטעם צריך להרחיק את המשפחה מהסיר בכוח!
מכינים את תערובת הבשר למילוי: מערבבים היטב את כל החומרים והתבלינים. בסוף מוסיפים ביצה לבשר..
חותכים את תפוחי האדמה לחצאים וחותכים כל חצי באמצע כמעט עד הסוף בצורה של ''פה'', כאילו החצי פותח פה גדול. .
ממלאים את תפוה''א בתערובת הבשר ומהדקים בצדדים שתיווצר אליפסה יפה..
מחממים שמן עמוק במחבת עמוקה, טובלים כל חצי ממולא בקמח ואח''כ בביצה ומטגנים מכל הצדדים. מספיגים בנייר סופג..
מכינים את הרוטב:.
בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל הקצוץ עם 3 כפות שמן. מוסיפים את כל שאר מצרכי הרוטב וממלאים מים עד החצי. מביאים לרתיחה..
מסדרים את המפרום בשכבה אחת צמודים. מרתיחים שוב, מבשלים כשעה על אש נמוכה..
בתיאבון ♥.