ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה60 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מכינים קציצות שניצל - מערבבים בקערה חזה עוף טחון עם ביצה, בצל מטוגן, פירורי לחם, פטרוזיליה, תבלינים, מכניסים למקרר חצי שעה (לספיגת טעמים), בצלחת עמוקה מערבבים ציפוי שניצל עם שומשום, מחממים שמן בסיר עמוק, יוצרים כדורים מהתערובת, מגלגלים בביצה ואח"כ בציפוי ומטגנים..
-
2
מכינים פתיתים - מטגנים את הפתיתים עם בצל מטוגן, מוסיפים תבלינים - כפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית כורכום, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, מערבבים ומסירים מהגז, מערבבים עם כף עץ כל רבע שעה ארבע פעמים, או עד שהמים מתאדים (מתקבלים פתיתים אחד אחד, באחריות!).
1
מכינים קציצות שניצל - מערבבים בקערה חזה עוף טחון עם ביצה, בצל מטוגן, פירורי לחם, פטרוזיליה, תבלינים, מכניסים למקרר חצי שעה (לספיגת טעמים), בצלחת עמוקה מערבבים ציפוי שניצל עם שומשום, מחממים שמן בסיר עמוק, יוצרים כדורים מהתערובת, מגלגלים בביצה ואח"כ בציפוי ומטגנים..
2
מכינים פתיתים - מטגנים את הפתיתים עם בצל מטוגן, מוסיפים תבלינים - כפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית כורכום, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, מערבבים ומסירים מהגז, מערבבים עם כף עץ כל רבע שעה ארבע פעמים, או עד שהמים מתאדים (מתקבלים פתיתים אחד אחד, באחריות!).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים