לןגן

קציצות שניצל ופתיתים

מאת: אתי ממן, פורסם: 03/08/2015 | 21:17
קציצות שניצל ופתיתים

תקציר המתכון: ארוחה שילדים אוהבים..

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לקציצות שניצל

לטיגון

לפתיתים

אופן הכנה

  1. מכינים קציצות שניצל - מערבבים בקערה חזה עוף טחון עם ביצה, בצל מטוגן, פירורי לחם, פטרוזיליה, תבלינים, מכניסים למקרר חצי שעה (לספיגת טעמים), בצלחת עמוקה מערבבים ציפוי שניצל עם שומשום, מחממים שמן בסיר עמוק, יוצרים כדורים מהתערובת, מגלגלים בביצה ואח"כ בציפוי ומטגנים.

  2. מכינים פתיתים - מטגנים את הפתיתים עם בצל מטוגן, מוסיפים תבלינים - כפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית כורכום, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, מערבבים ומסירים מהגז, מערבבים עם כף עץ כל רבע שעה ארבע פעמים, או עד שהמים מתאדים (מתקבלים פתיתים אחד אחד, באחריות!)